Home Random Runner spelen

Random Runner spelen

De Random Runner fruitautomaat is een traditioneel spel dat al jarenlang bestaat. Meerdere softwareontwikkelaars hebben er een variant van gemaakt, waaronder onderstaande van Stakelogic. De Random Runner fruitautomaat van Stakelogic is klassiek en doet je direct denken aan die oude gokkast in de snackbar. Dit is precies de charme van de gokkast waar veel spelers voor vallen. Geen moderne geluiden of bijzondere animaties, maar gewoon een traditionele gokkast met de typische geluidseffecten van vroeger. Veel spelers houden daarvan. Maar ook omdat hun games goed in elkaar zitten. En verder omdat de pay out online erg hoog is.

Hoe werkt de Random Runner fruitautomaat?

De Random Runner fruitautomaat werkt met de symbolen die we terugzien op veel oudere gokkasten. Hierbij kun je denken aan onder meer de peren, de watermeloenen, de bellen en de zevens. De Random Runner fruitautomaat van Stakelogic werkt met maar liefst 6 rollen, die in twee blokken van 3 rollen naast elkaar worden weergegeven. Op de rollen zijn bepaalde symbolen voorzien van een ster. Deze symbolen kunnen je een grotere prijs opleveren. Deze symbolen zijn dubbel. Een bel met een ster kan je dus zien als een bel of als een ster. Wanneer je een wincombinatie maakt, wordt deze prijs uitgekeerd. Je kunt zelf de inzet per spin bepalen, waardoor je met hogere of lagere bedragen kunt spelen. Als je in de gratis fun-mode op de Random Runner speelt, dan kun je zonder dat je onnodig kosten maakt nog wat beter leren hoe alles werkt.

Winlijnen

De twee blokken van 3 rollen, kennen standaard winlijnen. Het gaat om 5 winlijnen in totaal. Het is bij de Random Runner fruitautomaat niet mogelijk om het aantal deelnemende winlijnen verder te verhogen dan 5. De onderste, de middelste en de bovenste rij vormen een winlijn van links naar rechts. Er is een diagonale winlijn van linksonder naar rechtsboven en een diagonale winlijn van linksboven naar rechtsonder. Doordat er relatief weinig winlijnen zijn, is het spel makkelijk te begrijpen. De spelregels zijn simpel en alles spreekt redelijk voor zich. Het enige wat je zelf goed in moet stellen, is de inzet per spin.

Winst maken

De Random Runner fruitautomaat van Stakelogic heeft geen progressieve jackpot. De sterrensymbolen leveren je de grootste prijzen op bij de juiste wincombinaties. Je hebt drie symbolen nodig om een prijs te hebben. De sterren betalen 3:40 uit. De zevens, de watermeloenen, de druiven en de aardbeien betalen 3:16 uit. De overgebleven symbolen, waaronder de bellen en de sinaasappels, kennen allemaal een uitbetaling van 3:8. Wanneer je een sinaasappel hebt, een sinaasappel met ster en weer een sinaasappel, krijg je de wincombinatie van 3 sinaasappels uitbetaald. Genoeg van de Stakelogic Runner? Check de Stakelogic Simply Wild of Club 2000 fruitautomaat.