Home All Ways Win

All Ways Win

All Ways Win is een spannend online fruitautomaat waar je leuke winsten kunt behalen. De naam van het spel kan nog wat verwarring opleveren. Het slaat natuurlijk niet op het feit dat je altijd iets wint. Als dat zou gebeuren, zou het bedrijf compleet failliet zijn gegaan. Ontwikkelaar Amatic (of zie de bespreking op deze site) doelt met All Ways Win op het feit dat er ontzettend veel kans is om te winnen. Hoe dan ook: beproef je geluk en waag een rondje op deze fruitautomaat.

All Ways Win heeft naast een soortgelijke naam en ontwikkelaar, weinig overeenkomsten met All Ways Fruits. All Ways Win heeft een strak uiterlijk met blauw en paars en er komen geen fruitsymbolen langs. Het is een moderne look and feel dankzij de symbolen in HD-kwaliteit. Zo zien je letters, cijfers, het BAR-logo, en bellen, gecombineerd met vrolijke geluiden.

 

Spelregels van All Ways Win

Bij All Ways Win speel je een spannend spel op vijf rollen. Je zit bij dit spel niet vast aan ingestelde winlijnen, want bij elke draai kan je iets winnen met symbolen. Er zijn vijftien verschillende symbolen waarmee je kans maakt op mooie bedragen. In totaal zijn dat 243 manieren om te winnen! Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen op je schermt krijgt. Het spel heeft een prijzentabel zodat je kan zien welke combinaties je kan maken. Bovendien staat daar welke het meeste opleveren.

Extra

All Ways Win heeft leuke extraatjes ingebouwd om de spanning te verhogen. Zo heb je met winnende combinaties de kans dat de winst verdubbeld wordt. Het x2-symbool (keer 2) verschijnt in dat geval op je beeldscherm. Bovendien kan je kans maken op een flinke lading free spins. Deze kan je bemachtigen als het scattersymbool opduikt bij een van de rollen. Het scattersymbool is in principe hetzelfde als het bonus-logo en met drie van deze logo’s ontvang kom je in de bonusronde.

Nog spannende extra functie is Gamble. Deze knop gaat knipperen zodra je een prijs gewonnen hebt. Op dat moment krijg je de mogelijkheid om jouw gewonnen prijs te verdubbelen of te verviervoudigen. Besluit je om met echt geld te gokken, dan zie je een scherm met een stock kaarten dat wisselt van kleur. Het is aan jou om te voorspellen op welke kleur de kaart blijft steken.

Heb je het goed? Dan word je prijs verdubbeld. Voor diegenen die wat meer risico willen nemen, kunnen kiezen om ook nog de juiste kaart te voorspellen. Je kiest niet alleen rood of zwart, maar ook harten, schoppen, ruiten of klaveren. Heb je deze ook goed? Dan ontvang je vier keer jouw prijs! Houd er natuurlijk wel rekening mee dat je ook alles ineens kwijt kan zijn. De ronde duurt net zo lang totdat jij het fout geraden hebt, of wanneer je besluit om de bonus te innen.