Home Club 2000

Club 2000

De Club 2000 fruitautomaat is door meerdere gameproviders op de markt gebracht, zoals Simbat maar ook door Stakelogic (de versie die we hier bespreken). De traditionele gokkast heeft bovendien al wat moderne features toegevoegd gekregen. De klassieke variant van Stakelogic is bijzonder populair en behoort tot de meest gespeelde traditionele fruitautomaten online. Je kan op de Club 2000 met zowel echt geld als nep geld (gratis) spelen. Zeker met nep geld is het een ideale optie wanneer je het spel eerst eens goed wilt leren kennen.

SPEEL CLUB 2000 BIJ KROON CASINO MET €200 STARTGELD:

Hoe werkt de Club 2000?

De Club 2000 fruitautomaat werkt met de welbekende symbolen die je vaak ziet op de oudere gokkasten. De grootste prijs die je op de rollen kunt krijgen, is 200 munten. Deze krijg je wanneer je het icoontje van Club 2000 op alle drie de rollen ziet staan. Je kunt 100 munten winnen wanneer je drie bellen in een wincombinatie ziet staan. Dit zijn aantrekkelijke prijzen. Als je een prijs hebt gewonnen, kun je de prijs nog verder verhogen met de kop en munt functie, maar dit is vrijwillig. Alle symbolen moeten wel in de juiste verhouding tot elkaar staan om een prijs te winnen. Dit geldt niet voor de symbolen van de Club 2000 fruitautomaat zelf. Deze mogen door elkaar staan. Als je er drie op de rollen ziet staan, dan heb je prijs.

Clubmeter uitleg

De Club 2000 fruitautomaat is voorzien van een clubmeter. Wanneer je 4 credits hebt verzameld op deze meter, dan kun je starten met het zogenaamde clubspel. Je moet dit zelf inschakelen. Doe je dat niet, dan speel je gewoon door op het normale spel. De clubmeter kan oplopen tot maximaal 200 munten. Wanneer je dit aantal hebt behaald, dan kun je dit zien als het bereiken van de jackpot. Deze staat op een vast punt en wordt nooit hoger dan 200 munten. De punten worden dan teruggezet naar het basisspel waar je direct verder kunt spelen.

Clubspel

Het clubspel is erg leuk om te spelen, vooral omdat je de mogelijkheid hebt een mysterieuze prijs te winnen. Deze krijg je wanneer je 3 “Club 2000 icoontjes” op de rollen ziet staan. Heb je er twee? Dan krijg je een prijs tussen de 8 en de 200 credits. Deze prijzen zijn random en staan dus niet vast. Juist omdat de prijzen in het clubspel wat groter zijn en op een leuke manier worden gegeven is dit spel erg populair.

Andere populaire Stakelogic fruitmachines zijn Simply Wild deluxe of Random Runner deluxe.